Header-OBU-4.jpg

Sfaturi despre taxa de drum HU-GO

De ce sa platesti taxa HU-GO cu OBU One?

Scris de: Camelia Filip in data de: Sep 18, 2015 10:48:10 PM

De ce e mai bine cu OBU one decat cu tichete?

Numerosi transportatori care utilizeaza portiunile taxabile de pe teritoriul Ungariei se intreaba care e diferenta dintre achitarea taxei de drum prin intermediul echipamentelor de plata automata si a tichetelor obisnuite si de ce sa platesti taxa HU-GO cu OBU poate fi mai avantajos.

Cu scopul de a clarifica aceasta situatie, am enumerat cateva beneficii ale utilizarii echipamentelor OBU One in detrimentul tichetelor.

Asadar, de ce sa platesti taxa HU-GO cu OBU?

Elimina planificarea rutelor

Daca in trecut trebuia sa treceti printr-o serie de pasi pentru a cumpara un tichet si a planifica ruta exacta a vehicului, acum aceasta operatiune anevoioasa este inlocuita de simpla detinere a unui echipament OBU one.

Vehicul isi poate schimba traseul de fiecare data cand e nevoie

Achizitia unui tichet prestabilit impune respectarea traseului platit. Avand in schimb un echipament OBU one, vehiculul poate circula in functie de solicitari fara a mai tine cont de rute deoarece pozitia masinii este transmisa catre punctele de colectare a taxei de drum.

Timp economisit in realizarea platii

Contul Hu-Go permite incarcarea soldului pentru plata a mai multe rute. In acest fel masinile pot circula de mai multe ori prin Ungaria fara ca soferii sau cei de la dispecerat sa piarda timp cu achitarea unor tichete.

Prin contul HU-GO, OBU one creeaza un istoric al tichetelor cumparate

Contul Hu-Go este un instrument de organizare foarte util. In acest caz taxele cumparate apar in cont din momentul in care ati instalat OBU one pe masina. Pe langa aceasta, in lipsa unui sistem de monitorizare prin GPS, OBU one transmite pozitia masinii catre Hu-Go, iar traseul istoric al masinii poate fi vizualizat pe harta din contul Hu-Go.

Inregistrareza facturile si permite recuperarea TVA-ului

Orice plata realizata din contul Hu-Go este inregistrata, facturile fiind stocate chiar in cont. Acestea se pot descarca din contul personal Hu-Go de fiecare data cand e nevoie.

In plus, echipamentele OBU one de plata a taxei de drum in Ungaria pot fi utilizate si pentru monitorizarea vehiculelor prin GPS. Mai multe despre serviciul de monitorizare prin GPS gasiti aici.

Pentru orice alte informatii sau sugestii, echipa OBU one va sta la dispozitie.

 

Topics: Sisteme OBU