Header-OBU-4.jpg

Sfaturi despre taxa de drum HU-GO

OBU One la Expozitia Internationala de Transport si Logistica

Scris de: Camelia Filip in data de: Nov 9, 2016 6:11:32 PM

Pentru ca mereu incercam sa va oferim solutii cat mai bune si inovatoare, participam la cea de-a 4-a editie a Expozitiei Internationale de Transport si Logistica din Varsovia, un eveniment B2B marca TransPoland, unde ne informam si devenim familiarizati cu cele mai importante tendinte si ultimele produse de Transport Intermodal, dar si din alte domenii, cum ar fi Logistica, Transport Terestru, Feroviar, Maritim si Aerian, Servicii, Servicii Vamale, Finante, Asigurari si Transport Intern.

14991237_1316120888398985_3532415460260300314_o-1.jpg

 

Solutiile inovative SafeFleet prezentate la expozitie

Pe langa faptul ca aflam cum evolueaza lucrurile si ce idei noi ar trebui sa luam in considerare, prezentam solutia noastra OBU One pentru plata electronica a taxei de drum din Ungaria HU-GO, care este cea mai comoda si eficienta metoda oferita de SafeFleet pentru plata taxelor de drum atunci cand vrei sa conduci in Ungaria, la pretul cel mai bun.

O alta solutie inovativa despre care vorbim este aplicatia noastra mobila, web-based SafeChat, care face comunicarea dintre dispecer si soferii flotei, dar si dintre soferi, mult mai usoara si eficienta. Principalele functii care ajuta echipele sunt trimiterea mesajelor, integrarea aplicatiilor de navigatie/GPS, gestionarea sarcinilor echipei, scanarea, incarcarea fisierelor.

SafeTacho e un alt pachet de servicii foarte util, care permite un acces mult mai simplu la datele tahografului. Folosindu-l, ai asigurat accesul la principalele rapoarte de activitate a vehiculului: Foaie de Parcurs, Calatorii, Comportamentul Soferilor, Activitatea intr-o Regiune de Interes. De asemenea, poti vizualiza informatia in timp real reprezentata  intr-un mod destul de clar, logic si poti utiliza si Tacho Download pentru a descarca datele de la distanta.

In concluzie, abia asteptam sa aplicam toate ideile noi de la eveniment la cele mai bune solutii pentru tine!

Topics: Stiri/Info