Header-OBU-4.jpg

Sfaturi despre taxa de drum HU-GO

Alerta de amendă HU-GO - află în timp real dacă utilizezi corect drumurile în Ungaria

Scris de: Camelia Filip in data de: Jul 19, 2017 4:15:00 PM

 

cyber-security-1923446_1280.png

Pentru a proteja șoferii de situații neplăcute, sistemul de plată a taxelor HU-GO permite setarea unei alerte de amendă. Aceasta semnalizează setările de utilizator eronate, sau situațiile în care conducătorul ar urma să fie amendat.

Cum se trimite alerta de amendă HU-GO?

Pentru început, informația cu privire la încălcările făcute sunt trimise Autorităților Competente, din sistemul închis de verificare. În cazul în care este depistată utilizarea neautorizată a rețelei de drumuri, este trimis un email către adresa specificată de utilizatorul înregistrat, cu informații despre amenda prevazută.

Cine poate primi alertele de amendă HU-GO?

De acest serviciu pot beneficia toți utilizatorii înregistrați în sistemul HU-GO, indiferent dacă utilizează un echipament de bord sau apelează la tichete pentru plata taxelor. În mod presetat, funcția de alertare nu este activă. Ea poate fi, însă, activată de către utilizatori, după necesitățile acestora.

Cum pot fi evitate amenzile?

Iată o scurtă recapitulare a metodelor de a evita amenzile la plata taxei HU-GO:

  • -introduceți corect datele furnizate utilizând OBU;
    -aveți grijă sa porniți echipamentul OBU înainte de a porni la drum;
    -în cazul în care nu folosiți încă un echipament, cumpărați biletul înainte de călătorie;
    -încărcați soldul cu suma necesară prevăzută călătoriei respective.

Vezi mai multe informații despre cum previi amenzile și în articolul nostru despre cum eviți greșelile la plata electronică a taxei HU-GO.

Pentru a fi sigur că nu vei avea neplăceri la drum, este important să te informezi corect. Astfel, odată ce respecți regulamentul și monitorizezi situația deplasărilor, flota ta se va afla în siguranță oriunde.